Ó BLUE Business

Picture2.png

Promovam excelenta in toate activitatile pe care le intreprindem si la toate nivelurile.

 

Incercam astfel, ca in domeniul consultantei si asistentei tehnice sa transpunem in realitate viziunea Dr. Edwards Deming - managementul calitatii totale. Ca urmare, responsabilizam fiecare membru al echipei pentru fiecare activitate pe care o desfasoara.

 

In acest fel, reusim sa reducem cat mai mult problemele legate de aspectele nefinalizate sau realizate gresit in trecut, avand un "balast" cat mai mic si promovand punerea unor baze cat mai solide pentru fiecare initiativa la care participam.

 

In acelasi timp, suntem in permanenta cautare de noi provocari, implicandu-ne in cat mai variate domenii, cautand continuu tot ce este diferit si cu un potential de aplicabilitate practica cat mai ridicat.

 

 In cadrul firmei au fost initiate si finalizate doua teze de doctorat.

 

Prima dintre acestea, a inceput in anul 2005 si a fost finalizata in anul 2009. Aceasta a vizat domeniul biologiei si biotehnologiilor avansate, avand o aplicabilitate foarte larga in practica.

Teza de doctorat a fost sustinuta in cadrul Scolii Doctorale in Biologie din cadrul Universitatii din Bucuresti.

 

A doua, a inceput in anul 2007 si a fost finalizata in anul 2012. Aceasta a vizat domeniul managerial, fiind o premiera mondiala in abordarea manageriala propusa.

Teza de doctorat a fost sustinuta in cadrul Scolii Doctorale din Academia de Studii Economice din Bucuresti.

 

 

 

 

Sub protectia confidentialitatii contractelor semnate cu beneficiarii, putem totusi exemplifica cateva lucrari de exceptie:

 

 

Am initiat si finalizat primul proiect vizand crearea si dezvoltarea celei mai mari si moderne exploatatii de albine din Romania.

 

 

Am initiat si finalizat in premiera un proiect de infrastructura de cercetare pentru plantele tehnice, unic in Romania..

 

 

Am initiat si finalizat primul proiect de infrastructura in cercetare pentru recuperarea oncologica din Romania.

 

 

Copyright BLUE Business. All rights reserved.